Foto
We stellen ons graag aan u voor.
Wij zijn Harm en Heleen Loopstra, woonachtig in Voerendaal. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de in-en verkoop van de wijnen voor Vinolo, bezoeken wij beurzen, wijnhuizen en beheren wij onze webshop. Dit met ondersteuning van onze oudste zoon Jeroen.

Vanuit onze passie voor wijn zijn wij in 2010 met Vinolo begonnen. Wij importeren de wijn rechtstreeks van de wijnboer en werken uitsluitend met (kleinere) familiebedrijven. Aanvankelijk importeerden wij alleen Franse wijnen, maar de laatste jaren is dit uitgebreid naar Duitsland en Zuid-Afrika.

Ons handelsmerk is mooie wijnen voor een eerlijke prijs. Wij steken dan ook veel tijd in de selectie van de wijnhuizen en hun wijnen. Met als doel een goede prijs-kwaliteit verhouding én een wijn die niet overal te koop is.

Vinolo is sinds januari 2018 volledig gevestigd in Voerendaal. Op afspraak is iedereen van harte welkom in onze wijnkelder op ons huisadres, óf in onze geclimatiseerde loods/opslagruimte op de Via Fabrica 6A te Voerendaal.
                               
Op verzoek kan er voor een gezelschap een proeverij georganiseerd worden. Dit is ook mogelijk op locatie; tijdens een evenement of opening, of bij een wijnclub. Een relatiegeschenk, een proefpakket of een cadeau behoren ook tot de mogelijkheden.

Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen, nieuwe wijnen en eventuele activiteiten (inschrijven kan rechtsonderaan de pagina).