Dupont Fahn | Auxey-Duresses Cuvée Rosé 2020 Dupont Fahn | Auxey-Duresses Cuvée Rosé 2020
Dupont Fahn | Auxey-Duresses Cuvée Rosé 2020 Dupont Fahn | Auxey-Duresses Cuvée Rosé 2020
Dupont Fahn | Auxey-Duresses Cuvée Rosé 2020
Gemaakt van Pinot-Noir en na enkele maanden houtrijping is dit een rosé die zijn gelijke niet kent. Aroma's van frambozen, vol, mondvullend en lengte.

Standaard levertijd

Drie werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Dupont Fahn | Auxey-Duresses Cuvée RoséEen rosé uit de Bourgogne is een bijzonderheid en deze wijn is zeker bijzonder. Gemaakt van Pinot-Noir en na enkele maanden houtrijping is dit een rosé die zijn gelijke niet kent. Met de specifieke kenmerken van de maker Michel Dupont Fahn. Deze wijn prijkt op de wijnkaart van enkele toprestaurants. Heerlijk als aperitief of bij salades, maar ook met wit vlees is deze prima te combineren.

Domaine Dupont Fahn

Michel Dupont Fahn maakt zijn wijnen in de Bourgogne en in de Lanuedoc. Hij pendelt tussen deze 2 gebieden. In de Bourgogne staat zijn ervaren Engelse wijnmaker Mark Davies aan de basis van de wijnbouw en vinificatie. Dupont Fahn gaat alleen voor kwaliteit. In de Bourgogne levert dit een zeer fraaie Meursault en een unieke Auxey-Duresses rosé. In de Languedoc maakt hij 2 fraaie wijnen van  Chardonnay en een prachtige Viognier. De wijn wordt gemaakt zoals de Meursault in de Bourgogne, met late pluk, handmatige pluk en houtrijping. 

  

English description
A rosé wine from Burgundy is rare and this wine is definitely very special. Made from Pinot Noir and after a few months of barrel aging this is a rosé which has no equal. The autograph of the creator Michel Dupont Fahn. This wine is on the wine list of some top restaurants. Delicious as an aperitif or with salads, but also with white meat it combines fine. 

Domaine Dupont Fahn
Michel Dupont Fahn makes his wines in Burgundy and in the Lanuedoc. He commutes between these two areas. In Burgundy is experienced English winemaker Mark Davies on the basis of viticulture and winemaking. In Burgundy he produces a very nice Meursault and Auxey-Duresses rosé. In Languedoc, he makes two beautiful fine wines from Chardonnay and Viognier. These wines are made like Meursault in Burgundy, with late picking, manual picking and barrel aging. 

Naam
Dupont Fahn Auxey-Duresses Cuvée Rosé
Regio
Languedoc
Druifsoort
Pinot Noir
Producent
Dupont Fahn
Jaar
2019
Kleur
Rosé
Alcoholpercentage
13,5%